Presentació

Barcelona als seus peus

Hi ha certs plaers que només estan a l’abast de les persones que s’allotgen a l’Hotel Colón, com despertar-se al matí, sortir a la finestra i contemplar la Catedral de Barcelona banyada pels primers rajos de sol; una imatge que l’omplirà d’energia tot el dia!

La majoria de les nostres habitacions, gosen d’aquest privilegi, a més de tots els serveis i comoditats que ofereix un hotel de 4 estrelles: wi-fi d’alta velocitat, televisor LCD amb accés a canals internacionals, aire condicionat, telèfon, caixa forta i fins i tot, minibar assortit.

Si la seva estada és per plaer, després d’una bona dutxa i un complet esmorzar, podrà arribar caminant als principals punts d’interès de la ciutat. Si és per negocis, disposarà de dos salons on celebrar qualsevol mena d’esdeveniment, des de reunions d’empresa fins a convencions. En qualsevol cas, comptarà amb l’excel·lent servei del nostre restaurant Catedral 1951.

Aquestes i moltes altres raons fan d’una estada a l’hotel Colón una experiència que es recorda tota la vida. Què més se li pot demanar a un gran hotel?

Previous slide
Next slide

Història

Un hotel amb història

Res més creuar el vestíbul de l’Hotel Colón, sentirà que entra a un lloc ple d’història i d’històries.

L’edifici actual va ser construït el 1951, tot i que ha sigut constantment renovant, conservant sempre el seu estil inconfusible.

Segurament no el sorprendrà saber que, durant els més dels seus 60 anys d’història, ha vist allotjar-se personalitats com Tennesse Williams, Sofía Loren, Jean Paul Sartre, Jane Fonda, Hemingway, Arata Isozaki, Francis Ford Coppola o Santiago Calatrava, entre altres.

Així i tot, el seu hoste més destacat i estimat va ser Joan Miró. Aquest artista universal va fer de l’hotel, casa seva a Barcelona durant la dècada dels 60 i començaments dels 70.

Previous slide
Next slide