Ubicació

Al centre de tot

Sortir de l’Hotel Colón és entrar al centre de la Barcelona històrica, monumental i marinera.
Per començar, tot just davant de l’hotel trobarà la imponent silueta de la Catedral de Barcelona, que assenyala l’entrada al Barri Gòtic. Travessant les antigues muralles romanes, s’endinsarà en aquest conjunt únic a Espanya: un entramat de carrerons i places plenes d’encant, amb infinitat d’edificis i palaus medievals. En un d’ells, precisament, té la seva seu, el Museu Picasso.
Passejar per les Rambles, a un pas de l’hotel, constitueix una experiència inoblidable. Al final del recorregut, arribarà al monument a Colón i al port, on trobarà multitud d’atraccions com el telefèric, el Maremagnum o el Moll de la Fusta.
A 5 minuts de l’hotel, seguint la comercial i bulliciosa avinguda del Portal de l’Àngel, arribarà a la plaça Catalunya, centre neuràlgic de la ciutat. Els amants de les compres trobaran allà el Passeig de Gràcia, on es donen cita les millors marques del món.
I recordi, després d’un llarg dia de turisme recorrent la ciutat, l’esperem a l’Hotel Colón perquè descansi i recuperi forces.

Barcelona

Descobreixi Barcelona en un clic

La plaça de la Catedral i les imponents agulles gòtiques de la seva façana, són un marc perfecte per assaborir la variada carta de cuina de mercat que ofereix l’Hotel Colón, amb un toc innovador i creatiu. El nostre restaurant Catedral 1951 disposa a més d’un acurat menú diari, amb una relació qualitat-preu insuperable. Podrà gaudir d’exquisits esmorzars, del nostre servei de bar amb terrassa a peu de carrer i ubicació privilegiada, o d’un espai exclusiu a la terrassa panoràmica. Tot això amb una oferta gastronòmica renovada.
TURISME
<ul> <li><a href="http://ajuntament.barcelona.cat/es/" target="_blank" rel="noopener">Ajuntament de Barcelona</a></li> <li><a href="https://www.barcelonaturisme.com/wv3/es" target="_blank" rel="noopener">Barcelona Turisme</a></li> <li><a href="https://www.barcelonabusturistic.cat/es/home" target="_blank" rel="noopener">Bus Turístic</a></li> <li><a href="https://www.timeout.es/barcelona/es" target="_blank" rel="noopener">Restaurants, espectacles…</a></li> <li><a href="http://www.bcntiendas.com/" target="_blank" rel="noopener">Shopping</a></li> </ul>