Plaer

Privilegi únic

Barcelona

Hotel Colón, Barcelona.

Mirar per la finestra i contemplar la Catedral de Barcelona, és un privilegi únic a l’abast de les persones que s’allotgen a l’Hotel Colón.
Durant els seus més de 70 anys d’història, l’hotel ha vist allotjar-se a grans personalitats com Hemingway entre molts altres, tot i que el seu hoste més destacat va ser en Joan Miró. A més, li serà molt còmode tenir a un pas els principals centres d’interès de la ciutat, gràcies a la seva inigualable ubicació al centre de la Barcelona històrica, monumental, artística, comercial i marinera.

Hotel Colón Barcelona
Previous slide
Next slide
Hotel Colón Barcelona

Habitacions amb vistes i màxim confort.

Les 122 habitacions de l’Hotel Colón, disposen d’obertura de portes amb sistema de seguretat. Estan decorades amb un estil elegant per crear una atmosfera càlida i acollidora. Dotades amb tots els detalls necessaris perquè se senti a gust, són la combinació perfecta entre comoditat i funcionalitat. A més, inclouen un servei d’habitacions exquisit.

Previous slide
Next slide

Gastronomia.

La plaça de la Catedral i les imponents agulles gòtiques de la seva façana són un marc perfecte per assaborir la variada carta de cuina de mercat que ofereix l’Hotel Colón, amb un toc innovador i creatiu. El nostre restaurant, Catedral 1951 disposa a més d’un acurat menú diari, amb una relació qualitat-preu insuperable. Podrà gaudir d’exquisits esmorzars, del nostre servei de bar amb terrassa a peu de carrer i ubicació privilegiada, o d’un espai exclusiu a la terrassa panoràmica L’Àtic. Tot això amb una oferta gastronòmica renovada.

Sala

MIRÓ

Hotel Colón Barcelona

Sala

MIRÓ

Sala

MARINA

Hotel Colón Barcelona

Sala

MARINA

Esdeveniments i reunions amb un toc de distinció.

El nostre equip de professionals està a la seva disposició per dissenyar qualsevol mena d’esdeveniment segons les seves necessitats. Oferim diferents sales equipades amb l’última tecnologia i múltiples possibilitats de configuració.

Situat al centre de tot.

La ubicació de l’Hotel Colón és immillorable. Es troba al cor de Barcelona, tot just davant la Catedral, el qual li permetrà visitar amb comoditat els principals atractius turístics de la ciutat i gaudir dels restaurants i principals zones comercials. En definitiva, estem a la zona més viva de la ciutat. I recordi: tindrà el nostre Hotel a només un pas per a descansar i carregar piles quan vulgui.